Metro Kreveti Vodeni kreveti i njihovo korištenje

Vodeni kreveti i njihovo korištenje

Nedavno mi je na pamet pala luda ideja, valjda mi je trenutno u životu dosadno i nemam pametnijeg posla – ali počelo me zanimati kakvi su to ustvari vodeni kreveti i kako to izgleda kad si vlasnik takvog kreveta.

Mada bi mi sad cura rekla – google sve zna – nisam baš često pobornik toga da za sve živo istražujem na Internetu jer često dobiješ puno oprečnih informacija. Jedni zagovaraju jedno, drugi drugo – a ti bi trebao u moru toga svega naći svoju istinu.

Stoga sam odlučio pokrenuti otvorenu diskusiju o tome kakvi su u stvari vodeni kreveti, pa da čujem nekako iz prve ruke sve one koji imaju bilo kakvo saznanje i iskustvo i spremni su ga podijeliti – samo neka budu spremni na hrpu mojih dodatnih pitanja jer ja kad se uhvatim neke teme, moram sve u detalje istražiti i dok to nije tako jednostavno nisam zadovoljan.

S obzirom da sam totalni laik što se tiče teme, krenuti ću možda prema nekima, i sa dosta glupim i bazičnim pitanjima, ali istrpite me, molim vas.

Prvo što me svakako zanima je činjenica da li ti vodeni kreveti moraju imati redovitu izmjenu vode (onako, čisto da ne nastane bara unutra) ili ipak u toj vodi postoji određena kemikalija koja drži tu vodu stajačicu pod kontrolom i ne da da se tu razviju neki određeni mikroorganizmi. Ako se voda ipak mora mijenjati, kako to radite ljudi moji? S tom količinom kao za bazen unutar vlastitog stana?

Drugo što me muči jest da li ti vodeni kreveti stvarno imaju dovoljno debeli materijal da se to slučajno ne bi probušilo u nekom trenu iz nekog razloga? Ne bih baš volio imati poplavu u stanu.

A moje treće pitanje, možda onako najvažnije trenutno – koliko je zdravo i dobro za kralježnicu spavati na takvoj podlozi koja se stalno miče? Nikako ne bih volio ni to da si slučajno kičmu sasvim iskrivim sa nekim neprirodnim položajem spavanja na dulje vrijeme.

Za sada me vodeni kreveti privlače, vidjet ću da li će tako i ostati nakon vaših komentara na moja pitanja.