Metro Ugradnja trepavica Kućna radinost ili odlazak u salon: Što odabrati kod ugradnje trepavica?

Kućna radinost ili odlazak u salon: Što odabrati kod ugradnje trepavica?

Odgovor na ovo pitanje nije onoliko jednostavan koliko biste možda očekivali. Činjenica je da bi skoro svaka žena htjela imati guste, crne trepavice, ali nema svaka dovoljno sredstava da si plati ugradnju koja najčešće ide uz cijenu od koje staje dah. Zato postoji određen broj žena koji je na raznorazne načine pokušao izvesti ovaj pothvat od kuće, i to uz pomoć nekih široko dostupnih alata. U nastavku ćemo vam pokušati dati odgovor na pitanje isplati li se taj trud!

Ono što platite kad otiđete u salon koji nudi ugradnju jest vrijeme i trud profesionalaca koji na svaku vašu pravu trepavicu nalijepe jednu lažnu. Rezultat su mnogo dulje i mnogo gušće trepavice koje je teško dobiti od doma čisto zato jer je riječ o razini preciznosti koja je laicima bez potrebnih pomagala praktički nedostižna. Odgovor bi, dakle, bio da se ugradnja trepavica ne može izvesti od kuće bez obzira na to koliko se vi potrudili da dobijete profesionalne rezultate. Međutim, postoji i ona razina do koje možete doći!

Ugradnja trepavica ima mnogo prednosti nad lijepljenjem lažnih trepavica, a najvažnije su od njih dugotrajnost rezultata i prirodan izgled. Iako se može sa sigurnošću reći da nikako ne možete u potpunosti kopirati takve rezultate, možete im doći dosta blizu. Kupite li individualne trepavice i posebno ljepilo za nanošenje upravo takvih proizvoda, već ste se primakli cilju. Pogledate li dovoljno vodiča i uspijete li natjerati svoje ruke da ostanu mirne tijekom nanošenja svake od trepavica, dobit ćete rezultate koji će biti trajniji i ljepši od onih kojima se jedino možete nadati kad lijepite trepavice u komadu. S obzirom na to, moglo bi se u isto vrijeme reći i da je ugradnja trepavica nešto što se svakako može napraviti od doma. Pitanje je jedino koliko profesionalni rezultati moraju biti da biste se vi osobno njima zadovoljili!